عمل لیپوماتیک چیست؟

یکی از مدرن‌ترین روش‌های جراحی زیبایی به‌منظور ازبین‌بردن چربی‌های بدن به‌ویژه در نواحی شکم و پهلو، عمل لیپوماتیک است.

 لیپوماتیک جراحی زیبایی است که از حدود ۲۰ سال پیش به طور گسترده مورداستفاده قرار می‌گیرد. جراحی لیپوماتیک به‌منظور پیکرتراشی در افرادی که با چاقی مواجه هستند، مورداستفاده قرار می‌گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ خود را از پرسش “لیپوماتیک چیست” دریافت کنید.

پر تکرار ترین سوالات درباره عمل لیپوماتیک

۰۲مراقبت های پس از عمل لیپوماتیک چیست؟

نظر زیباجویی که در الو جراح عمل لیپوماتیک انجام داده است

علی ناصری

مراجع جراحی لیپوماتیک

سلام خواستم یک تشکر ویژه بکنم از پشتیبانی بعد از جراحی که هر زمان خواستم پیام دادم و بی‌منت پاسخ دادند و راهنماییم کردند.

عمل جراحی لیپوماتیک
+ ۱ هزار

درخواست مشاوره
رایگان جراحی

پزشک جراح عمل لیپوماتیک

دکتر فرید مرادیان

دکتر فرید مرادیان متخصص جراحی عمومی و همچنین فوق تخصص جراحی سرطان با بیش از ۱۷ سال تجربه جراحی موفق است.
ایشان از جمله جراحان زبردست و ماهر در زمینه تخصصی خود هستند.

گالری جراحی های عمل لیپوماتیک

مجموعه ای از تصاویر قبل و بعد از عمل لیپوماتیک بهجویانی که در مجموعه الو جراح عمل انجام داده اند را برای شما آورده ایم.
 
 
 

 

 

توضیحات دکتر فرید مرادیان درمورد عمل لیپوماتیک

لیپوماتیک

لیپوماتیک چیست؟

خوشبختانه امروزه روش‌های متعددی برای رسیدن ما به اندام ایده‌آل وجود دارد. یکی از جراحی‌های زیبایی که همواره افراد متعددی می‌خواهند آن را انجام دهند، عمل لیپوماتیک است. همان‌طور که گفته شد، لیپوماتیک همانند لیپوساکشن یک مدل از جراحی زیبایی است که به جهت برداشتن چربی‌های اضافه نقاط گوناگون بدن انجام می‌شود. این روش البته تفاوت‌های متعددی با لیپوساکشن دارد که در ادامه به‌صورت مفصل به آن‌ها پرداخته‌ایم. به دلیل این که لیپوماتیک در جهت ایجاد یک بدن ایده‌آل انجام می‌شود آن را با نام پیکرتراشی نیز می‌شناسند. شایان‌ذکر است که این روش تنها مختص به بانوان نبوده و آقایانی که قصد رهایی از چربی‌های اضافه بدن خود را دارند نیز می‌توانند از لیپوماتیک استفاده کنند. جهت افزایش اثربخشی لیپوماتیک، معمولاً آن را با روش‌های پیکرتراشی دیگری مانند لیفت سینه، برجسته‌سازی باسن و… ترکیب می‌کنند.

لیپوماتیک شکم

باتوجه‌به این که بخش زیادی از چربی‌های بدن در شکم جمع می‌شود در نتیجه یکی از مؤثرترین روش‌ها برای لاغری و کاهش چربی‌های شکم، عمل لیپوماتیک است. با استفاده از این روش چربی‌های اضافه شکم را می‌توان حذف کرد و به اندام ایده‌آل نزدیک‌تر شد.

لیپوماتیک پهلوها نیز معمولا همراه با لیپوماتیک شکم انجام می‌شود. با استفاده از این روش می‌توان حجم توده چربی در پهلوها را به حداقل رساند
و به‌این‌ترتیب به زیبایی بیشتر این ناحیه از بدن کمک کرد.

هزینه جراحی لیپوماتیک شکم

۳۰ میلیون تومان

چنانچه پهلوها هم نیاز به ساکشن چربی داشته باشند، حدود ۵ الی ۱۵ میلیون به هزینه کلی اضافه می گردد.

چنانچه علاوه بر پهلوها، پشت کمر نیز نیاز به ساکشن داشته باشند، ، ۵ الی ۱۰ میلیون به هزینه کلی اضافه می گردد.

برای اطلاع دقیق از هزینه، لطفا با فاصله مناسب از نمای رو به رو نیم رخ عکس گرفته و برای ما در واتساپ ارسال کنید.

لیپوماتیک ران

همان‌طور که از نام آن پیداست، از این روش جراحی به‌منظور برداشتن چربی‌های زائد نواحی گوناگون ران استفاده می‌شود. استفاده از این مدل جراحی‌های لیپوماتیک امروزه توسط بسیاری از مردم به‌خصوص خانم‌ها انجام می‌شود. لیپوماتیک ران نیز به‌منظور ازبین‌بردن چربی‌های اضافه و سلولیدها، محبوبیت بالایی دارد.

هزینه جراحی لیپوماتیک ران

۲۵-۳۵ میلیون تومان

این عمل به همراه سایر عمل های زیبایی، بصورت همزمان نیز قابل اجرا است.

در این عمل، چربی های موجود در ناحیه ساق پا در صورت وجود، بصورت رایگان ساکشن می شود.

برای اطلاع دقیق از هزینه، لطفا با فاصله مناسب از نمای رو به رو نیم رخ عکس گرفته و برای ما در واتساپ ارسال کنید.

لیپوماتیک غبغب

جراحی لیپوماتیک را می‌توان بر روی ناحیه غبغب نیز انجام داد. تجمع چربی‌ها در ناحیه غبغب ممکن است برای برخی آزاردهنده باشد. از همین رو این افراد می‌توانند با استفاده از لیپوماتیک چربی‌های ناحیه غبغب را خارج کرده و به چهره مدنظر خود نزدیک‌تر شوند. برای اطلاعات بیشتر، مقاله عمل غبغب را مشاهده کنید.

هزینه جراحی لیپوماتیک غبغب

۱۰-۱۲ میلیون تومان

این جراحی بصورت بی حسی موضعی و بدون بیهوشی نیز قابل انجام است.

این عمل به همراه سایر عمل های زیبایی، بصورت همزمان نیز قابل اجرا است.

برای اطلاع دقیق از هزینه، لطفا با فاصله مناسب از نمای رو به رو نیم رخ عکس گرفته و برای ما در واتساپ ارسال کنید.

عمل لیپوماتیک بازو

برخی افراد ممکن است به‌صورت موضعی چربی انباشته‌ای در ناحیه بازو داشته باشند. این چربی اضافه را می‌توان با استفاده از این جراحی از بدن خارج کرد. لیپوماتیک بازو بیشتر در میان خانم‌هایی که دچار چربی موضعی هستند و قصد دارند دست‌های کشیده و خوش‌تراش داشته باشند رواج دارد.

 

هزینه جراحی لیپوماتیک بازو

۲۰-۲۵ میلیون تومان

این جراحی بصورت بی حسی موضعی و بدون بیهوشی نیز قابل انجام است.

این عمل به همراه سایر عمل های زیبایی، بصورت همزمان نیز قابل اجرا است.

برای اطلاع دقیق از هزینه، لطفا با فاصله مناسب از نمای رو به رو نیم رخ عکس گرفته و برای ما در واتساپ ارسال کنید.

پرسش و پاسخ در مورد عمل لیپوماتیک

لیپوماتیک یکی از بی‌خطرترین روش‌های پیکرتراشی است. بدون ایجاد آسیب جدی به بافت موجب یکنواختی چربی زیر پوست می‌شود. در نتیجه ظاهری صاف و یکنواخت در پوست شکم و پهلو ایجاد می‌کند از دیگر مزایای لیپوماتیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. جراحی برای سیکس پک کردن شکم نیز مورداستفاده مردان قرار می‌گیرد.
  2. عفونت کمتری نسبت به روش‌های دیگر ممکن است برای افراد به وجود بیاید.
  3. مدت‌زمان کمتری برای استراحت‌کردن و گذراندن دوران نقاهت پس از عمل نیاز است.
  4. احتمال ایجاد عوارض در اثر جراحی لیپوماتیک نسبت به دیگر عمل‌های زیبایی کم‌تر است.

در مجموع می‌توان گفت که روش لیپوماتیک آسیب جدی به بافت‌ها وارد نمی‌کند و به همین دلیل جزو روش‌های غیرتهاجمی محسوب می‌شود. یکی از مهم‌ترین مزایای آن این است که چربی‌هایی که از زیر پوست خارج می‌شوند هیچ آسیبی نمی‌بینند و از این چربی‌ها می‌توان به‌منظور فرم دهی باسن، لیفت سینه و یا برجسته‌سازی گونه استفاده کرد.

 
 

 

 

جراحی لیپوماتیک برای افرادی که چاقی مفرط ندارند اما به‌صورت موضعی به‌ویژه در نواحی شکم و پهلو ذخیره چربی دارند می‌تواند گزینه مطلوبی باشد. این گونه افراد معمولاً علی‌رغم ورزش و رعایت رژیم غذایی نیز نمی‌توانند به‌راحتی چربی‌های موضعی خود را از بین ببرند. افرادی که سلامت فیزیکی خوبی داشته و همچنین پوست و عضله ارتجاعی دارند نیز می‌توانند کاندیداهای بسیار مناسبی برای عمل لیپوماتیک باشند.

لازم به ذکر است هیچ روش پیکرتراشی از جمله لیپوماتیک نمی‌تواند روش ماندگار یا راه‌حل دائمی برای کاهش وزن باشد. بهتر است بعد از انجام این جراحی نیز با ورزش و رعایت رژیم غذایی همواره وزن خود را کنترل نموده تا به نتیجه مؤثر و موردنظر خود دست پیدا کنید.

به سبب کم‌خطر بودن جراحی لیپوماتیک می‌توان آن را با سایر جراحی‌های زیبایی نیز انجام داد.

از جمله این جراحی‌ها می‌توان به عمل ماموپلاستی اشاره کرد. ماموپلاستی در واقع همان جراحی زیبایی پستان‌ها است. جراحی‌های زیبایی صورت و بینی نیز از دیگر مواردی است که می‌توان آن‌ها را هم‌زمان با لیپوماتیک انجام داد.

برخی مواقع نیز پس از خارج‌کردن چربی‌های زائد ممکن است قسمت جراحی شده با افتادگی یا شل‌شدن پوست همراه شود. بعضی‌اوقات نیز افتادگی پوست در ناحیه دیگری از بدن پیش از عمل لیپوماتیک وجود دارد. از همین رو در این مواقع می‌توان هم‌زمان با جراحی لیپوماتیک، عمل ابدومینوپلاستی را نیز انجام داد.

پیش‌ازاین نیز بیان کردیم که یکی از مزایای عمل لیپوماتیک، امکان اضافه‌کردن چربی‌های اضافه به دیگر نواحی بدن مانند مچ پا، باسن، پشت‌دست، ناحیه عانه و… است. خوشبختانه این امکان فراهم است که همزمان با لیپوماتیک، چربی خارج شده را به نواحی گوناگون بدن اضافه کرد.

عمل لیپوماتیک جزء جراحی‌هایی است که به‌صورت میانگین بین ۲ الی ۳ ساعت انجام می‌شود. به‌منظور انجام عمل لیپوماتیک باید مراحل زیر را بگذرانید:

  1. عمل لیپوماتیک بیشتر به‌صورت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود اما درصورتی‌که منطقه تحت عمل بزرگ باشد از بیهوشی عمومی استفاده می‌شود. در واقع اگر تشخیص داده شود که میزان چربی خارج شده بین ۱ تا ۲ لیتر است معمولاً از بی‌حسی موضعی استفاده می‌کنند. نباید فراموش کرد که مدت‌زمان بی‌حسی‌های موضعی باید محدود باشد. زیرا در صورت طولانی‌بودن می‌تواند مشکلات تنفسی را برای افراد ایجاد کند.
  2. اساس روش جراحی به این شکل است که با ایجاد شکاف‌ها و حفره‌هایی به میزان ۲ الی ۵ میلی‌متر لوله‌های باریکی به نام کانولا را به سطح زیر پوست وارد می‌کنند. البته نباید نگران بود. زیرا ابزارهای جراحی لیپوماتیک مجهز به یک سیستم ایمنی هستند که در صورت نفوذ لوله‌های کانولا به بافتی غیر از بافت چربی، متوقف می‌شوند. این سیستم ایمنی منجر می‌شود که احتمال آسیب به دیگر بافت‌هایی مانند بافت عصبی مجاور بافت چربی به حداقل برسد.
  3. با استفاده از این لوله‌ها به کمک انرژی حاصل از امواج فراصوتی و همچنین لرزش و ارتعاش، سلول‌های چربی را از بافت جدا می‌کنند.
  4. به کمک مکش، چربی‌های جدا شده از بافت را به بیرون بدن هدایت می‌کنند.
  5. به‌منظور افزایش بی‌حسی، ایجاد کرختی و همچنین کاهش خونریزی محلول‌هایی را از طریق حفره‌های ایجاد شده به زیر پوست تزریق می‌کنند.
 
 

 

 

عمل لیپوماتیک در مواردی که حجم بالایی چربی برداشته نشود، نیاز به بستری ندارد. بااین‌وجود جراحی لیپوماتیک نیز مانند هر جراحی دیگری دوره نقاهت دارد و به برخی مراقبت‌های خاص نیز نیازمند است. یکی از مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از عمل، استفاده ۲هفته‌ای از گن است.

این گن بدن افراد را محکم کرده و درعین‌حال ممکن است حرکات بدنی را نیز محدود کند. به‌منظور خارج‌کردن خونابه‌ها و مایعات تزریق شده به پوست، لوله‌هایی در زیر پوست فرد جراحی شده قرار می‌دهند تا مایعات اضافی را به بیرون از بدن تخلیه کند. احساس درد و تورم در روزهای اول بعد از جراحی لیپوماتیک کاملاً طبیعی است.

به همین دلیل دکتر بعد از جراحی تعدادی مسکن برای کاهش درد تجویز می‌کند. در کمتر از یک هفته درد به طرز چشمگیری کاهش می‌یابد به‌طوری که به‌احتمال زیاد در هفته دوم قادر خواهید بود فعالیت‌های عادی روزانه خود را بدون مشکل خاصی انجام دهید. همچنین در پایان هفته چهارم جراحی می‌توانید ورزش‌های سبک را شروع کنید.

از عوارض لیپوماتیک و پیکرتراشی می‌توان به موارد متعددی اشاره کرد. آسیب به سایر بافت‌های بدن نظیر رگ‌ها و عصب‌ها، کوفتگی بدن به علت ضربات ویبره‌ای لوله کانولا، خطر آمبولی و مسدودشدن رگ‌ها تعدادی از مهم‌ترین عوارضی هستند که ممکن است در حین عمل ایجاد شود. از عوارض عمل شکم و پهلو نیز می‌توان به محل زخم‌ها اشاره کرد که با انجام برخی از روش‌های زیبایی دیگر می‌توان آن‌ها را از بین برده و یا تا حد زیادی کاهش داد.
هزینه برداشتن چربی‌های زائد از نواحی گوناگون بدن با استفاده از لیپوماتیک با یکدیگر متفاوت است. قیمت تمام شده این عمل معمولا بر اساس هر ناحیه از بدن تعیین می شود. جزئیات هزینه لیپوماتیک را به تفکیک(شکم، پهلو، بازو، غبغب) در یک جدول آورده ایم؛ برای مشاهده به صفحه هزینه عمل لیپوماتیک مراجعه کنید. در آن مقاله متوجه می‌شوید هزینه عمل لیپوماتیک شکم به تنهایی چقدر می‌شود؟ حال زمانی که لیپوماتیک پهلوها یا پشت هم اضافه شود، هزینه چقدر می‌شود؟ برای دریافت مشاوره تخصصی و اطلاع از هزینه لیپوماتیک با مشاورین مجموعه در ارتباط باشید.

گرچه لیپوماتیک و لیپوساکشن هر دو به‌منظور برداشتن چربی‌های اضافی و در نهایت بهبود ناحیه جراحی شده به کار می‌روند. بااین‌حال تفاوت‌های گوناگونی نیز با یکدیگر دارند. یکی از تفاوت‌های بارز آن‌ها تفاوت در دستگاهی است که چربی‌ها را از بدن خارج می‌کند.

اساس روش لیپوماتیک حذف و خارج‌کردن سلول‌های چربی زیر پوستی است. همان‌طور که اشاره شد، لیپوماتیک از جهات زیادی شبیه به لیپوساکشن است با این تفاوت که لیپوماتیک روش به‌روزتر و مدرن‌تری است. همچنین در نحوه جداسازی سلول‌های چربی از زیر پوست نیز تفاوت‌های عمیقی با یکدیگر دارند.

بر خلاف روش لیپوساکشن، جداسازی سلول‌های چربی موجود در بافت زیر پوست به شیوه‌ای انجام می‌شود که آسیبی به سلول‌های چربی وارد نشود. به همین دلیل است که سلول‌های چربی خارج شده از بدن فرد را می‌توان در دیگر نواحی بدن مانند لب‌ها، باسن، سینه و یا گونه‌ها تزریق کرد.

این در حالی است که بر خلاف لیپوماتیک، در لیپوساکشن سلول‌های چربی خارج شده از بین می‌روند. شایان‌ذکر است که در لیپوماتیک پوست یکنواخت‌تر می‌شود و گلوله‌های چربی در زیر پوست باقی نمی‌مانند و دوره نقاهت کوتاه‌تری در مقایسه با لیپوساکشن دارد.

بااین‌حال بهتر است برای انجام هرکدام از آن‌ها با پزشک خود مشورت کنید. چراکه تصمیم نهایی با جراح است.

متأسفانه برخی از افراد تحت‌تأثیر نظر بقیه و بدون درنظرگرفتن ویژگی‌های بدنی خود این روش پیکرتراشی را جهت دستیابی به بدن ایده‌آل انتخاب می‌کنند. به همین جهت توصیه می‌شود در وهله اول به منظور حفظ سلامتی خود و همچنین دستیابی به یک نتیجه مؤثر، مواردی که به آن اشاره می‌کنیم را موردتوجه قرار دهید.

همچنین افرادی که به بیماری‌های زمینه‌ای و مشکلات خاصی نظیر مشکلات قلبی دچار هستند نیز بهتر است قبل از عمل با پزشکان متخصص خود مشورت نمایند. درصورتی‌که تشخیص پزشک، عدم انجام عمل بود، باید از انجام جراحی لیپوماتیک خودداری نمایند. عمل لیپوماتیک برای افرادی که دچار افتادگی شدید پوست هستند نیز توصیه نمی‌شود. این افراد باید از دیگر روش‌های زیبایی مانند روش ابدومینوپلاستی استفاده نمایند.

افراد دارای بیماری‌هایی نظیر آریتمی قلبی یا ضربان قلب نامنظم، اختلالات تشنج و خونریزی بیش از حد نیز بهتر است از انجام لیپوماتیک صرف‌نظر کنند. علاوه بر موارد گفته شده، برخی از شواهد نشان داده افرادی که سابقه لخته‌شدن خون در ریه‌ها را دارند ممکن است عوارضی حین و بعد جراحی لیپوماتیک برای آن‌ها به وجود بیاید.

شایان‌ذکر است که مصرف داروهای خاصی نظیر کوادمین (وارفارین)، آسپرین و یا دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی ممکن است منجر به خونریزی بیشتر در حین عمل شود. بنابراین توصیه می‌شود در صورت استفاده ازاین‌قبیل داروها و یا هر داروی خاص دیگری حتماً پزشک معالج را مطلع سازید. در صورت امکان و صلاحدید متخصص خود حداقل دو هفته پیش از جراحی از مصرف داروهای ذکر شده اجتناب کنید.

نیاز به راهنمایی دارید؟
سوالات خود را از ما بپرسید:

مشاورین متخصص ما آماده پاسخگویی به شما هستند.