جراحی لیپوساکشن

عمل لیپوساکشن چیست؟

زیبایی و سلامت دو مسئله مهم در زندگی تمامی انسان‌ها است. هیچ انسانی را نمی‌توانید پیدا کنید که تمایل به دیدن زیبایی و سلامت نداشته باشد. از همین رو امروزه شاهد ایجاد جراحی‌های گوناگون هستیم که ما را به این دو مقوله ذکر شده نزدیک می‌کنند. یکی از مهم‌ترین جراحی‌های که در این زمینه توسط بسیاری از افراد انجام می‌شود عمل لیپوساکشن است. لیپوساکشن عملی است که طی آن چربی‌های زیر پوست با استفاده از نیروی مکش از بدن خارج می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به پرسش خود یعنی لیپوساکشن چیست برسید.

چرا عمل لیپوساکشن برای افراد دارای اضافه‌وزن مناسب است؟

امروزه با تغییرات زیادی که در سبک زندگی و رژیم‌های غذایی ایجاد شده متأسفانه افراد بیشتری را می‌بینیم که به شکل‌های مختلف دچار چاقی هستند. چاقی در اثر انباشت چربی بیش از حد نیاز در بدن ایجاد می‌شود. انباشت چربی بیش از حد برای بدن می‌تواند مضر و حتی کشنده باشد. زیرا این امر می‌تواند موجب ایجاد بیماری‌های دیگری شود.

به‌عنوان‌مثال می‌توان به بیماری قند خون اشاره کرد. ما امروزه می‌دانیم که انسولین نقش حیاتی در بدن ما دارد. برخی از عوامل می‌تواند تأثیر منفی بر وجود انسولین در بدن داشته باشد. بر اساس تحقیقات پزشکی یکی از عوامل منفی، چربی اضافی بدن است. از همین رو می‌توان گفت که انباشت چربی در بدن می‌تواند زمینه‌ساز بیماری قند خون شود.

یکی دیگر از عواملی که می‌تواند در اثر اضافه‌وزن بیش از حد ایجاد شود، کاهش اکسیژن است که در نتیجه آن مشکلاتی در خواب مانند خوروپف ایجاد می‌شود. در واقع انباشت چربی بیش از حد به‌صورت موضعی در ناحیه‌ای مانند گردن نیز به مسیرهای هوایی ریه فشار وارد می‌کند. به همین دلیل افراد چاق عموماً در زمان خواب به سبب کاهش اکسیژن خود مجبور به تنفس‌های عمیق می‌شوند و اصطلاحاً بیشتر خوروپف می‌کنند.

همچنین برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که افزایش خطر ابتلا به سرطان، به‌ویژه سرطان سینه، با چاقی نسبت مستقیم دارد. بااین‌وجود دلایل آن به طور کامل شناخته نشده و برای اثبات به تحقیقات بیشتری نیاز است. پوکی‌استخوان و سکته‌های قلبی نیز از دیگر مواردی است که می‌تواند در اثر انباشته‌شدن چربی ایجاد شود.

مشکلات انباشت چربی در بدن

لیپوساکشن چیست؟

خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و فنّاوری، روش‌های متعددی برای رهایی از چربی‌های انباشته شده در بدن وجود دارد. پیش از انجام جراحی لیپوساکشن معمولاً پزشکان توصیه می‌کنند تا ابتدا افراد با ورزش و رژیم غذایی مناسب بتوانند اضافه‌وزن خود را کاهش دهند.

ورزش‌کردن راه‌حل بسیار منطقی برای کاهش چربی‌های انباشته شده در بدن است اما بعضی از چربی‌ها حتی با ورزش‌های سنگین و رعایت رژیم‌های غذایی نیز از بین نمی‌روند. از همین رو امروزه روش‌های متعددی وجود دارد که به شیوه‌ای دیگر به کاهش چربی بدن کمک می‌کنند. روش‌های پیشرفته امروزی با خارج‌کردن سلول‌های چربی از بدن به کاهش مشکلات ناشی از انباشت چربی کمک می‌کنند.

همان‌طور که در ابتدای متن عنوان کردیم در طی عمل جراحی لیپوساکشن یا جراحی لیپوپلاستیک چربی‌های زیر پوست را با استفاده از نیروی مکش از بدن خارج می‌کنند. عمل لیپوساکشن عموماً بر روی شکم، ران، باسن، پشت بازو و غبغب انجام می‌شود. امروزه این مدل از جراحی یکی از روش‌های رایجی است که به طور گسترده‌ برای خارج‌کردن سلول‌های چربی از بدن استفاده می‌شود. تخمین زده می‌شود که حدود 25 درصد جراحی‌های پلاستیک جهان مربوط به عمل جراحی لیپوساکشن است. این میزان از عمل جراحی در واقع نشان‌دهنده این است که لیپوساکشن توانسته موفقیت عظیمی را در برداشتن چربی‌ها داشته باشد.

انواع عمل‌های لیپوساکشن

برخی از افراد تصور می‌کنند که تمامی جراحی‌های مربوط به برداشتن چربی‌های اضافی صرفاً مختص به اندام شکم است. در واقع باید گفت که امروزه این تصور اشتباه است و انواع گوناگونی از عمل لیپوساکشن مربوط به اندام‌های گوناگون بدن وجود دارد. در ادامه به بررسی هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

لیپوساکشن غبغب

یکی از رایج‌ترین روش‌های زیبایی امروزه با عنوان لیپوساکشن غبغب شناخته می‌شود. در این عمل جراحی ابتدا سه برش کوچک زیر چانه انجام می‌شود. سپس با استفاده از دستگاهی به نام میکرو کانولا چربی‌های زیر پوست کشیده می‌شوند. در نتیجه انجام چنین فرایندی شاهد پوستی صاف و زیبا در زیر چانه خود خواهید بود.

لیپوساکشن شکم

همان‌طور که از نام آن پیداست، این مدل از لیپوساکشن به‌منظور برداشتن چربی‌های اضافه ناحیه شکم انجام می‌شود. البته در لیپوساکشن شکم صرفاً چربی‌های این ناحیه برداشته نمی‌شود. در واقع در طی این عمل ما شاهد برداشتن چربی‌های اضافه پهلوها و ناحیه زیر ناف نیز خواهیم بود.

عمل لیپوساکشن بازو

افزایش سن، افزایش وزن و در برخی موارد کاهش وزن منجر به ایجاد پوستی اضافی و شل در بازو می‌شود. در نتیجه چنین مواردی قسمت بازو شکل ظاهری زیبای خود را از دست می‌دهد. از همین رو یکی از بهترین روش‌های جراحی زیبایی که می‌تواند به ما کمک کند عمل لیپوساکشن بازو است.

لیپوساکشن پهلو

معمولاً لیپوساکشن پهلو و شکم به دلیل نزدیکی این دو ناحیه با هم انجام می‌شود. اما برخی اوقات شاهد ایجاد پوست اضافی صرفاً در ناحیه پهلوها هستیم. از همین رو جراحی زیبایی لیپوساکشن پهلو در چنین شرایطی می‌تواند به کمک ما بیاید. در این روش عموماً چربی‌ها بدون برش و صرفاً با ایجاد سوراخ‌های بسیار کوچک صورت می‌گیرد.

لیپوساکشن ران

لیپوساکشن ران یکی از جراحی‌هایی است که توسط بسیاری از خانم‌ها انجام می‌شود. اگرچه آقایان نیز درگیری پوست اضافی و شل در ناحیه ران می‌شوند؛ اما این مورد بیشتر در خانم‌ها دیده می‌شود. از همین رو لیپوساکشن ران می‌تواند با برداشتن چربی‌های اضافه این ناحیه کمک شایانی به داشتن اندام ایده‌آل کند.

لیپوساکشن ساق و مچ پا

برخی مواقع وجود چربی‌های اضافه در ناحیه ساق و مچ پا می‌تواند مشکلات گوناگونی را برای افراد ایجاد کند. از همین رو برداشتن چربی‌های مچ پا با جراحی لیپوساکشن می‌تواند علاوه بر کمک به زیباتر دیده‌شدن، در برداشتن مشکلات مختلف هنگام راه‌رفتن افراد نیز تأثیرگذار باشد.

لیپوساکشن ناحیه عانه(زیر شکم)

با استفاده از لیپوساکشن می توان چربی های اضافه ناحیه عانه را نیز برداشت. همچنین با برداشتن چربی های اضافه پهلو و شکم، می توان آن هارا به ناحیه عانه اضافه کرد. زیرا برخی مواقع نبود چربی یا مشکلات دیگر منجربه افتادگی و شل شدگی ناحیه لب های واژن شود. از همین رو با انجام موارد ذکر شده می توان به زیباتر شدن این ناحیه کمک کرد.

برای دریافت مشاوره غیر‌حضوری با ما در ارتباط باشید!

عمل جراحی لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟

به‌منظور موفقیت در جراحی لیپوساکشن باید برخی از ویژگی‌ها را داشته باشید. در واقع می‌توان گفت که همه افراد مناسب انجام این عمل جراحی نیستند. زیرا انجام لیپوساکشن می‌تواند خطرات جبران‌ناپذیری را برای آن‌ها به همراه داشته باشد. بنابراین اگر که ویژگی‌های زیر را دارید برای جراحی لیپوساکشن اقدام کنید.

  • افرادی که قبلاً تلاش کرده‌اند تا با رعایت رژیم‌های غذایی و انجام ورزش،
    حجم توده چربی بدن خود را کاهش بدهند اما رسوبات چربی به حدی بوده است که
    علی‌رغم ورزش و رژیم غذایی صحیح نیز از بین نرفته‌اند. این افراد می‌توانند
    از عمل جراحی لیپوساکشن به‌عنوان یک راه‌حل مناسب برای خارج‌کردن این قبیل
    چربی‌های سرسخت استفاده کنند.
  • افرادی که دارای پوست سفتی هستند و ماهیچه‌های شکم آن‌ها دچار افتادگی نشده است.
  • افرادی که بیماری‌های خاصی نظیر بیماری‌های قلبی عروقی و یا ریوی را ندارند.
  • افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) آن‌ها زیر35 است.
  • افراد غیرسیگاری
  • زنانی که قصد بارداری ندارند.

عمل جراحی لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب نیست؟

همان‌طور که پیش‌ازاین بیان کردیم، عمل جراحی لیپوساکشن مانند هر عمل دیگر ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشد. از همین رو اگر ویژگی‌های زیر را دارا هستید بهتر است پیش از انجام عمل حتماً با متخصصان این حوزه مشورت کنید.

شاخص توده بدنی بالا

شاخص توده بدنی (BMI) یکی از مهم‌ترین معیارهایی است که می‌تواند تعیین‌کننده این مطلب باشد که آیا یک فرد کاندیدای مناسبی برای عمل جراحی لیپوساکشن است یا خیر؟ BMI در واقع شاخصی برای اندازه‌گیری میزان چربی بدن نسبت به قد است. برای محاسبه آن کافی است وزن خود را برحسب کیلوگرم تقسیم بر مجذور قد خود برحسب متر کنید.

خوشبختانه امروزه سایت‌های گوناگونی هستند که به‌صورت آنلاین شاخص توده بدنی را محاسبه می‌کنند. درصورتی‌که شاخص توده بدنی بالای 40 باشد فرد دچار اضافه‌وزن بیش از حد است. از همین رو عمل جراحی لیپوساکشن نمی‌تواند راه‌حل مناسبی برای این افراد به‌منظور کاهش چربی باشد.

پزشکان معمولاً به افراد دارای شاخص توده بدنی بالای 40 توصیه می‌کنند ابتدا با استفاده از ورزش و رعایت رژیم غذایی، وزن خود را کاهش دهند. بعدازاین که شاخص توده‌ای بدن آن‌ها اندکی کاهش یافت و به زیر 40 رسید می‌توانند عمل ذکر شده را انجام دهند.

افراد دارای شاخص توده بدنی بین 35 تا 40 نیز ممکن است با لیپوساکشن به نتایج خوبی برسند اما سایر روش‌های کاهش چربی مانند جراحی شکم بیشتر به آن‌ها توصیه می‌شود.همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، افراد دارای شاخص توده‌ای بدن بین 20 تا 35 بهترین کاندیداهای انجام عمل جراحی لیپوساکشن هستند.

انتظار بیش از حد از عمل لیپوساکشن

افرادی که انتظار دارند با استفاده از لیپوساکشن حجم بالایی از چربی از بدن آن‌ها دفع شود کاندیدای مناسبی برای عمل جراحی لیپوساکشن نیستند. بر اساس توصیه‌های انجمن جراحان پلاستیک آمریکا به‌عنوان یکی از معتبرترین مراجع علمی بهتر است که در روش لیپوساکشن بیش از 5000 سی‌سی (5 لیتر) چربی مایع از بدن بیمار خارج نشود.

درصورتی‌که حجم بالاتری از چربی به روش لیپوساکشن از بدن بیمار خارج شود عوارض وخیمی می‌تواند برای بیمار داشته باشد. به همین دلیل جراحان پلاستیک به این دستورالعمل پایبند هستند. اگر مقدار چربی بدن شما بیش از حد باشد جراح پلاستیک قبل از انجام عمل جراحی لیپوساکشن با استفاده از سایر روش‌ها مانند استفاده از بالون معده به کاهش وزن شما و رسیدن به حد مطلوب کمک می‌کند.

افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای

اکثر جراحان سلامت عمومی بیماران را می‌سنجند تا خطرات ناشی از جراحی را کاهش دهند. به همین دلیل برخی بیماری‌های زمینه‌ای افراد باعث می‌شود تا عمل جراحی لیپوساکشن برای آن‌ها مناسب نباشد. در چنین شرایطی پزشکان تمامی خطرات ناشی از لیپوساکشن را برای بیماران خود شرح می‌دهند. زیرا همان‌طور که پیش‌ازاین بیان کردیم، برخی از شرایط می‌تواند مشکلات متعددی را در روند انجام جراحی برای بیماران به وجود آورد.

شرایطی مانند آسم، دیابت و فشارخون بالا از جمله دلایلی هستند که جراح پلاستیک با استناد به آن‌ها تشخیص دهد که جراحی لیپوساکشن برای یک فرد مناسب نیست. همچنین داشتن بیماری‌های قلبی و ریوی نیز می‌تواند خطرات بزرگی را برای افراد خواهان انجام عمل لیپوساکشن به همراه داشته باشد. درصورتی‌که از داروهای قلبی به‌ویژه رقیق‌کننده‌های خون استفاده می‌کنید حتماً باید قبل از عمل با پزشک معالجه خود مشورت کنید.

افرادی که مصرف دخانیات بیش از حد دارند

افرادی که سیگار، قلیان و یا سایر دخانیات را مصرف می‌کنند کاندیدای مناسبی برای عمل جراحی لیپوساکشن نیستند. این قبیل افراد بیشتر از سایرین در معرض عفونت، افزایش خونریزی، مشکلات پوستی، تأخیر در بهبودی، زخم اضافی، و مشکلات احتمالی بعد از بیهوشی هستند.در چنین شرایطی درصورتی‌که سیگاری باشید پزشکان به شما توصیه می‌کنند حداقل به مدت 6 هفته قبل از عمل جراحی لیپوساکشن از مصرف سیگار و سایر دخانیات اجتناب کنید.

نداشتن پوست قابل ارتجاع

به توانایی پوست در کشش و بازگشت به‌جای خود قابلیت ارتجاعی آن گفته می‌شود. این قابلیت یکی از ویژگی‌های مثبت بدن ما است. زیرا موجب سالم‌بودن پوست ما می‌شود. در واقع وقتی پوست قابلیت ارتجاعی خود را از دست بدهد، چین‌وچروک و افتادگی آن رخ می‌دهد.

از همین رو افرادی که پوست آن‌ها قابلیت ارتجاعی خود را ازدست‌داده ممکن است پس از عمل با نتایج مورد انتظار خود روبرو نشوند. برای داشتن یک فرم بدنی ایده‌آل استفاده از لیپوساکشن و برداشتن چربی‌های اضافه تنها یک بخش از ماجرا است. در واقع برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن بعد از عمل جراحی لیپوساکشن پوست باید قابلیت ارتجاعی داشته باشد و بعد از عمل دچار افتادگی نشود.

افرادی که به هر دلیلی مانند زایمان و یا افزایش سن انعطاف‌پذیری پوست خود را ازدست‌داده‌اند کاندیدای مناسبی برای عمل جراحی لیپوساکشن نخواهند بود.البته مشاهده شده که بسیاری از افراد نیز با وجودداشتن سن بالا یا بارداری، جراحی لیپوساکشن و نتایج بعد از عمل برای آن‌ها مناسب بوده است. در واقع این موضوع بیشتر به مهارت پزشک جراح بستگی دارد.

نکات مهم قبل از انجام لیپوساکشن

به‌طورکلی پیش از انجام هرگونه جراحی رعایت برخی از مسائل به‌منظور دستیابی به آمادگی لازم است. در واقع انجام مواردی که توسط پزشکان گفته می‌شود در نهایت منجر به انجام عمل بهتر و کاهش خطرات ناشی از جراحی می‌شود. از همین رو توصیه می‌کنیم در انجام موارد زیر پیش از عمل نیز کوشا باشید.

  • قبل از انجام عمل جراحی لیپوساکشن، جراح را از تمام سوابق پزشکی خود مطلع کنید.
  • چند روز قبل از عمل، پزشک معالج تعدادی آزمایش‌ خون را برای شما تجویز خواهد کرد. این آزمایش‌ها را انجام داده و نتایج را در روز عمل به همراه داشته باشید.
  • با نظر پزشک متخصص خود و در صورت تأیید ایشان از مصرف داروهایی نظیر آسپرین و سایر رقیق‌کننده‌های خون اجتناب کنید.
  • استعمال دخانیات و مصرف نوشیدنی‌های الکلی را مدتی قبل از عمل متوقف کنید.
  • در روز عمل، هیچ‌گونه زیورآلاتی همراه خود نداشته باشید.
  • شب قبل از عمل استحمام کنید. زیرا بعد از عمل ممکن است تا چند روز نتوانید این کار را انجام دهید.
  • از مراجعه تنها به بیمارستان اجتناب کنید و حتماً یک همراه داشته باشید.
  • شب قبل از عمل شام سبکی میل کنید و صبح عمل از خوردن و آشامیدن اجتناب کنید.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب نیست؟

بیشتر بخوانید: هزینه عمل لیپوساکشن چقدر است؟

روش انجام عمل لیپوساکشن

عمل جراحی لیپوساکشن به مدت 2 تا 4 ساعت به طول می‌انجامد. در طی انجام این جراحی باید مراحل زیر را پیش از عمل و حین عمل بگذرانید.

  1. قبل از عمل، جراح قسمت‌هایی از بدن که باید تحت عمل جراحی لیپوساکشن قرار گیرد را با استفاده از ماژیک علامت‌گذاری می‌کند.
  2. با صلاحدید پزشک جراح و متخصص بیهوشی، بیمار تحت بیهوشی عمومی یا بی‌حسی موضعی قرار می‌گیرد.
  3. برش‌های کوچکی در مناطق هدف ایجاد می‌شود. محلولی حاوی سرم استریل، لیدوکائین (نوعی بی‌حس‌کننده موضعی) و اپی‌نفرین (ماده برای انقباض رگ‌ها) به زیر پوست بیمار تزریق می‌شود.
  4. جراح لوله‌ای توخالی از جنس استیل را که کانولا نام دارد را از محل برش‌های ایجاد شده به زیر پوست وارد می‌کند. کانولا به یک دستگاه مکنده متصل است. جراح با حرکت‌دادن کانولا در زیر پوست چربی‌ها را به بیرون بدن تخلیه می‌کند. جراح این عمل را تا دستیابی به اهداف موردنظر عمل تا پایان ادامه می‌دهد.

مراقبت‌های بعد از جراحی لیپوساکشن

پس از انجام جراحی نیاز است تا برخی از نکات را رعایت کنید. از جمله این نکات به شرح زیر است.

در حین عمل جراحی لیپوساکشن، بدن شما آب زیادی از دست می‌دهد. برای جبران کمبود آب باید به مقدار فراوانی مایعات بنوشید.

چند ساعت بعد از عمل استراحت کامل داشته باشید اما بعد از آن به‌تدریج شروع به پیاده‌روی سبک کنید. پیاده‌روی سبک بعد از عمل بسیار مهم است. زیرا باعث می‌شود خون بدن لخته نشود.

  1. برای مدتی از خوابیدن بر روی شکم و پهلو اجتناب کنید.
  2. تا بهبودی کامل از انجام حرکات و ورزش‌های سنگین خودداری کنید.
  3. گن‌ موردنیاز پس از عمل را که با راهنمایی پزشک معالج خود تهیه کرده‌اید به طور مرتب تا 6 ماه استفاده کنید.
  4. از مصرف دخانیات و نوشیدنی‌های الکلی خودداری کنید.
  5. شناکردن در استخر یا دریا می‌تواند خطر عفونت را افزایش دهد. از همین رو تا بهبودی کامل از انجام آن‌ها اجتناب کنید.
  6. داروهای تجویزی توسط پزشک را طبق دستورالعمل و به طور مرتب مصرف کنید.
  7. شایان‌ذکر است که در صورت بروز هر گونه علائم غیرعادی مانند تب و سرگیجه، با پزشک معالج خود تماس بگیرید و از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کنید.

بیشتر بدانیم: عمل لیپوماتیک

عوارض عمل لیپوساکشن

هر نوع جراحی می‌تواند عوارض مخصوص به خود را داشته باشد. در واقع رعایت تمامی نکات نیز فقط برای این است که عوارض ناشی از عمل کاهش‌یافته یا از بین برود. در مجموع اگر دچار عوارض پایین شدید حتماً پزشک معالج خود را هرچه سریع‌تر در جریان قرار دهید.

  • ایجادی کبودی که ممکن است تا چند هفته به طول بکشد.
  • احتمال بروز آسیب به بافت چربی
  • ازبین‌رفتن موقتی حس لامسه که ممکن است مدتی طول بکشد.
  • بروز التهاب که در بعضی از بیماران ممکن است تا 6 ماه به طول بینجامد
  • لخته‌شدن خون
  • در مواردی که میزان خاصیت کشسانی پوست ضعیف باشد. درصورتی‌که روند بهبود زخم نیز کند باشد و یا چربی‌های زیر پوستی به طور نامناسب و نامنظمی برداشته شود، ممکن است برخی برآمدگی‌ها بر روی پوست ایجاد شود.
  • آمبولی ریوی که یکی از خطرناک‌ترین عوارض احتمالی لیپوساکشن است. آمبولی ریوی به این معنی است که چربی به سمت رگ‌های خونی و ریه‌ها حرکت کرده و جریان خون را در ریه‌ها مسدود می‌کند. البته ایجاد آمبولی به‌ندرت در افراد دیده شده است.
  • بروز حساسیت به داروهایی که در حین عمل استفاده می‌شود.

هزینه لیپوساکشن

همان‌طور که گفتیم، لیپوساکشن برای نواحی متعددی از بدن انجام می‌شود. انجام لیپوساکشن هر کدام از نواحی با یکدیگر متفاوت است. علاوه بر این موضوع موارد دیگری نیز بر قیمت لیپوساکشن دخیل است. به‌منظور از اطلاع دقیق از قیمت‌ها بهتر است با الو جراح تماس بگیرید.

پرسش‌وپاسخ جراحی لیپوساکشن

1-آیا عمل لیپوساکشن خطرناک است؟

اگر این عمل به‌درستی و در شرایط استاندارد توسط جراح متخصص انجام شود خطری برای متقاضی ندارد. عمل لیپوساکشن شکم و پهلو برای کسانی مناسب است که شاخص توده بدنی آن‌ها زیر 35 است و از سلامت قلب و عروقی مناسبی برخوردار باشند. در غیر این صورت انجام این جراحی توصیه نمی‌شود.

2-علائم آمبولی بعد از عمل چیست؟

آمبولی از جمله عوارض خطرناکی است که به‌ندرت در افراد ممکن است بعد از عمل لیپوساکشن اتفاق بیفتد. تنگی نفس، درد کتف، سرگیجه، اختلال حواس، مورمورشدن اندام‌ها، سرفه همراه با خون از جمله علائم آمبولی بعد از عمل است. اگر بعد از انجام جراحی با هر کدام از علائم ذکرشده رو‌به‌رو شدید سریعاً جراح خود را مطلع کنید.

3- خطر آمبولی تا چند روز بعد از عمل از بین می‌رود؟

هر چقدر از روز‌های ابتدایی بعد از جراحی فاصله بگیریم خطر آمبولی کاهش می‌یابد و بعد از گذشت یک هفته این خطر کاملاً از بین می‌رود.

4-آیا لیپوساکشن بدون جراحی امکان‌پذیر است؟

لیپوساکشن نوعی روش جراحی است که به کمک آن می‌توان از دست چربی‌های انباشته شده در برخی از نواحی بدن راحت شد. اگر نمی‌خواهید از جراحی استفاده کنید، تنها راه‌حل موجود ورزش مستمر و طولانی‌مدت است.

5-بارداری بعد از لیپوساکشن امکان‌پذیر است؟

عمل لیپوساکشن هیچ مانعی برای بارداری ایجاد نمی‌کند.

سخن پایانی

لیپوساکشن یا تامی تاک از جمله جراحی‌های زیبایی است که طی آن با استفاده از نیروی مکش چربی‌های اضافی زیر پوست کشیده می‌شود. غبغب، مچ پا، پهلو، شکم، بازو و ناحیه عانه از جمله قسمت‌هایی از بدن هستند که می‌توان لیپوساکشن را بر روی آن‌ها انجام داد. نکشیدن سیگار، داشتن حجم توده بدنی زیر 35، داشتن پوست سفت و عدم وجود بیماری‌های زمینه‌ای از جمله ویژگی‌های مثبتی هستند که افراد با داشتن آن‌ها کاندید مناسبی برای جراحی لیپوساکشن می‌شوند.

برای دریافت مشاوره غیر‌حضوری با ما در ارتباط باشید!